Populaire porselein foto varianten; De ronde foto.

Een mooie porseleinen foto voor een uniek & persoonlijk grafmonument, urnmonument of ander type gedenkmonument. Het gezicht geven aan een tastbare herinnering is vaak een belangrijke wens van de nabestaanden en een van de meest populaire manieren om dit te doen is met het toevoegen van een mooie porseleinen foto van uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq.nl bestelt u een zorgvuldig samengesteelde collectie grafdecoratie artikelen, waaronder een mooie selectie porseleinen foto’s. Met de meest voorkomende vormen (rond, vierkant, ovaal, rechthoek en hartvormig) en per vorm de meest gebruikte formaten is de kans groot dat u bij ons een passende foto kunt vinden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een heldere procedure (met een goede & duidelijke proefdruk voor akkoord) en bent u bij ons verzekerd van een eerlijke prijs. Porseleinen foto voor de beste prijs bij UitvaartUniq.nl.

UitvaartuniQ

De ronde foto; Modern met een klassiek tintje.

Een van de meest populaire vormen is de cirkel, oftewel de ronde porseleinen foto. Waarbij de rechthoek de klassieke rechthoekige variant is en de ovaalvorm de klassieke ronde variant, zijn de vierkante en de ronde porseleinen foto hier de wat meer ‘modernere’ varianten van. Echter blijft de ronde vorm een klassiek tintje behouden. Een ronde foto op porselein vormt een uniek & persoonlijk uitvaartartikel en wordt veelal als onderdeel van een gedenkmonument gebruikt, waarbij deze vast geplakt kan worden op een fotoblok, grafmonument, of urnmonument. Een toegankelijke vormgeving, voor een Unieke & Persoonlijke herinnering aan uw overleden dierbare.

Maar natuurlijk kunt u een porseleinen foto niet alleen voor een gedenkmonument, maar ook op andere manieren gebruiken. Zo worden foto’s op porselein steeds vaker binnenshuis gecombineerd met een (mini) urn of een mooi assieraad. U kunt de foto op porselein rond bestellen in drie afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een Zwart – Wit foto of een kleur (Full Colour) foto. Een kleur foto betreft Euro 25,- extra. Op het gebied van afwerking heeft u de keuze uit twee varianten; afgerond, of een boord (rand) in het wit.