Mijn ervaring met fotografie Rotterdam

fotografie rotterdam

Fotoshoot Rotterdam

Interesse in fotografie

Al van kinds af aan heb ik grote interesse in fotografie, ik ben hier helaas nooit veel mee gaan doen omdat ik ook andere ambities had maar ik doe graag fotoshoots samen met een fotograaf. Ik kwam terecht bij fotografie rotterdam en heb daar heel veel goede ervaringen mee! Zowel voor als achter de camera, ik help een fotograaf namelijk graag mee wanneer er foto’s van mij zelf gemaakt worden. In Rotterdam werd ik erg goed behandeld en was de fotograaf ook erg goed. De prijzen vielen overigens ook erg mee! Het fijne hier was dat er veel opties zijn om je foto’s terug te zien; namelijk gewoon op foto’s maar ook op canvas bijvoorbeeld. En dat is dan weer een leuke kans om iemand cadeau te doen. Daarnaast kan ik ook mijn eigen professionele foto’s op canvas laten drukken, dus wanneer ik eens wat moois zie, weet ik altijd dat ik het net zo mooi aan de muur terug kan zien.

Fotoshoot Rotterdam

 

Service fotografie Rotterdam

Ze zijn hier van alle markten thuis. Je kan er namelijk portretfoto’s laten maken maar bijvoorbeeld ook officiële pasfoto’s. Je wordt altijd goed geholpen dus het enige dat je hoeft te doen is je voorkeuren uit te spreken. Daarnaast kunnen ze ook veel met techniek waardoor ze bijvoorbeeld je foto’s kunnen aanpassen en/of herstellen of juist uitvergroten.

Stel je voor; je hebt een leuke familiedag gehad waar als je familieleden bij aanwezig waren, je buurman heeft een prachtige groepsfoto van jullie gemaakt, en daar wil je net iets meer mee. Je foto kan dan uitvergroot worden en/of op canvas gedrukt worden! Zo heb je altijd een herinnering aan deze leuke dag in huis hangen.