Telefoonhoesje bedrukken

hoesje-ontwerpen

samsung-A5Telefoonhoesje bedrukken naar jouw wens

De smartphone is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We hebben er praktisch allemaal eentje en we vergeten soms sneller onze sleutels mee te nemen van huis, dan onze telefoon.

We zijn er zuinig op en om valschade te voorkomen voorzien we de telefoon dikwijls van een hoesje, die krassen op het scherm zoveel mogelijk voorkomt. Er zijn er tegenwoordig vele te koop, maar hoeveel leuker is het om jouw telefoonhoesje zelfs te ontwerpen?

p10-light-softcaseNeem de regie zelf in handen

Het is mogelijk om een telefoonhoesje te laten bedrukken naar jouw wensen. Dit kan met een foto van jouw favoriete huisdier of misschien heb je wel een prachtig landschap gefotografeerd dat je bij je wilt dragen in de vorm van een hoesje. Alles is mogelijk, dus ook een combinatie van foto met tekst. Afhankelijk van jouw wensen is er met het ontwerp te spelen, alvorens je het laat bedrukken.

Een telefoonhoesje bedrukken is origineel en omdat we de telefoon altijd ons ons dragen geef je er zo een heel eigen tintje aan. Je zal jouw telefoon ook direct herkennen en ook zeker weten dat niemand anders een telefoonhoesje bij zich draagt, zoals de jouwe. Immers, je hebt het zelf bedacht.