Zeer mooi theaterkostuum laten maken

Voor mijn hobby als fotograaf heb ik mooi theaterkostuum laten maken. Hiermee wil ik een mooie fotoshoot maken om mijn bedrijf te promoten. Samen met het Atelier Maskerade te Utrecht heb ik rond de tafel gezeten om een mooi gewaad te bedenken voor de reclame van mijn bedrijf. Doordat dit bedrijf al meerdere jaren ervaring heeft met het bedenken en maken van verschillende soorten outfits, was mijn verzoek voor hun geen enkel probleem. Binnen een mum van tijd hadden zij al een schets op papier gezet en na mijn goedkeuring gingen zij hiermee aan de slag.  

Geweldig, wat een mooi resultaat

Normaal wordt een theaterkostuum gebruikt voor een optreden op het podium. Maar ik wil deze dus gebruiken om zo nog meer bekendheid te krijgen als fotograaf, een soort mascotte dus. 

Mijn idee heeft goed aangeslagen bij mijn klanten. Veel mensen herkennen mijn bedrijf aan de mascotte en dit is te merken aan de vele afspraken die ik nu al in mijn agenda heb staan. Wil je ook een mooie outfit laten ontwerpen door het Atelier Maskerade te Utrecht, neem dan contact met dit bedrijf op. Wie weet staat straks jouw toneelgroep op het podium met geweldig mooie kleding aan.