Trouwfotograaf uit Zoetermeer gevonden

Wij wilden voor onze bruiloft een trouwfotograaf Zoetermeer. Om onze mooiste dag van ons leven vast te laten leggen. Dit moest gedaan worden door een beroepsmatig persoon die goed is in het maken van momentopnames. Op een bruiloft krijg jij vaak maar de helft mee van de momenten van een hele dag. Als jij dan later jouw trouwboek bekijkt, kan jij weer terugkijken naar deze prachtige dag. Het bekijken is niet alleen mooi vlak na de bruiloft, maar ook jaren erna. Een medewerker die zijn vak verstaat weet precies hoe hij het beste een reportage kan maken. Hoe hij plaatjes kan schieten van de sfeer en de uitdrukkingen.

Het resultaat is prachtig

De trouwfotograaf uit Zoetermeer die bij onze bruiloft is geweest heet: Stefan Segers. Via het internet zijn wij terecht gekomen bij deze onderneming. Wij hebben telefonisch een afspraak ingepland met deze man voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertelden tegen hem dat wij nog geen goede locatie hadden gevonden voor de beeldopnames.Hij wist wel een paar mooie locatie om de beeldopnames te maken. De locatie was prachtig en er werd precies verteld hoe wij moesten poseren om het beste resultaat te krijgen. Het trouwboek is prachtig geworden, hier zal ik dan ook vaak herinneringen in ophalen van de mooie bruiloft.

 

About the author

Frederique Molenaar

Hoi, wat leuk dat ik je hier treffen mag! Mijn naam is Frederique Molenaar en ben sinds een tijdje professioneel fotograaf. Ik probeer alles goed te krijgen zodat jullie ook de enthousiasme van mij begrijpen in het vak. Dankzij deze blog wil ik jullie op de hoogte houden en de eventuele goede tips doorgeven. Veel leesplezier!