Interessante lucht fotografie

Wij zijn van plan om een stuk grond te gaan kopen, maar hiervoor willen wij eerst een lucht fotografie laten maken. Hiervoor hebben wij een afspraak gemaakt met Paul een goed bedrijf om alle kiekjes vast te leggen op papier. Wij kwamen op dit idee, omdat het terrein waar wij willen gaan bouwen niet echt geschikt is om te voet te komen. Maar omdat wij wel willen weten dat onze plannen door kunnen gaan voordat wij tot koop over gaan willen wij eerst de omgeving bekennen en dat gaan wij doen met de hulp van een drone.  

Wat een prachtig terrein

Samen met Paul zijn wij naar het terrein gereden voor een lucht fotografie. Deze is bekend met deze wet- en regelgeving en is in het bezit van alle benodigde vergunningen, certificatie en ontheffingen om zakelijk met een unmanned aerial vehicle (UAV)te vliegen. Nadat hij alles in gereedheid had gebracht begon hij de eerste vlucht vast te leggen op beeld. 

Het resultaat van het bezoek aan ons nieuwe stekkie was zeker de moeite waard. Vooral nu wij een duidelijk beeld hebben gekregen hoe het terrein eruit ziet. Precies een mooie locatie waar wij zo op gehoopt hadden, de koop hebben wij dan ook door laten gaan.