GoPro accessoires voor de stoere filmer

GoPro accessoires complementeren de GoPro camera’s en bieden een cool imago.  Voor een schitterende foto dien je bijvoorbeeld de camera goed te bevestigen aan je uitrusting, of dit nu je duikerspak of fiets betreft. Maar hoe doe je dat? De nieuwste snufjes van GoPro bieden uitkomst. Neem je het vastleggen van je baanbrekende sportmomenten serieus, dan kan je eigenlijk niet zonder. Let wel, de meeste accessoires GoPro zijn alleen gemaakt voor camera’s van het eigen merk, slechts een aantal sluit ook aan op de Bandit van TomTom of Sony.

 

Handenvrij fotograferen

Er is voor ieder wat wils. Zo hoeven duikers niet meer constant hun camera vast te houden, want hiervoor is nu een accessoire bedacht. Onderwater filmen is nog nooit zo veilig en makkelijk geweest. Fietsers dragen de camera meestal op hun helm om hun handen vrij te houden. Dat kan, maar staat een tikkeltje knullig. Veel stoerder is het om de GoPro chest mount aan te schaffen. Deze gadget plaats je met een sterk kunststof harnas op je borstkast, zo maak je stabiele beelden, ook skiërs en skidivers zijn enthousiast over het resultaat. Dit harnas is verstelbaar en kinderen vanaf 12 jaar kunnen er al gebruik van maken. De chest mount van GoPro is, evenals de meeste accessoires, beschikbaar in diverse winkels, maar ook online.

 

Een camera tussen je tanden

Surfers vormen een slag apart, ze durven werkelijk alles, maar de handen loslaten tijdens het bedwingen van de woeste golven lijkt geen goed idee. De oplossing? GoPro presenteert een mondbevestiging. Je leest het correct. Met deze accessoire kan je de camera tussen je tanden klemmen. Filmen en foto’s maken, terwijl je op de surfplank de meest gevaarlijke manoeuvres uithaalt. En het levert ongetwijfeld mooie plaatjes op. De beelden trillen minder door de zachte buitenkant.

 

Een slimme voorbereiding is alles

Een lege batterij, een volle geheugenkaart, het is de nachtmerrie van elke sporter. Daar gaat je verbijsterende prestatie. Geen video-opname, geen foto. Had dan maar de mogelijkheden van de GoPro camera accessoires bestudeerd. Als je verder geen trek hebt om tijdens je wedstrijd ook nog batterijen te gaan verwisselen, dan is de Mota ontvanger ideaal. Draadloos opladen zonder een seconde te verliezen. Om nog meer eventuele obstakels voor te zijn, heeft GoPro bovendien kits met verschillende gadgets op de markt gezet. Hiermee ben je op alles voorbereid. Blijf jezelf op beeld vastleggen en ga voor een optimaal resultaat.